Ce-a ajuns Clujul! Nelson Mondialu sperie prostituatele de pe Turzii! Peștii promit să se răzbune - VIDEO

 

Nelson Mondialu a început să le filmeze pe fetele care fac trotuarul pe Calea Turzii. Clipurile postate pe Facebook au adunat deja mii de vizualizări, dar au ajuns și în vizorul Poliției Cluj.

 

Interlopul clujean a descins alături de mai mulți prieteni pe Calea Turzii, în zona benzinăriilor, și a început să le filmeze pe fetele aflate la ”lucru”. Acesta le-a pus pe fugă, dar nu s-a oprit la atât. A început să alerge după ele și a reușit să discute cu una dintre prostituate. 

 

Aceasta l-a amenințat cu poliția, iar la final s-a rugat de el să nu posteze clipul pe Facebook, pentru că ”vede Mircea”

 

Conform unor surse din lumea interlopă clujeană, gesturile lui Nelson Mondialu au agitat spiritele și unii ”pești” plănuiesc să se răzbune, mai ales că IPJ Cluj s-a autosesizat în urma acestor filme. 

 

Fetele de pe Calea Turzii sunt lăsate să ”lucreze” în liniște, fiind amendate sporadic de poliție. Clipurile interlopului Nelson Mondialu au intrat în vizorul șefilor din Poliție Cluj, care ar urma să lanseze o amplă razie în zonă, afirmă sursele Știri de Cluj. Aceste razii ar periclita interesele ”peștilor”, care plasează fetele pe Calea Turzii. 

 

Potrivit unor surse din lumea interlopă, o fată produce pe noapte peste 1000 de lei. 

 

Vezi AICI și AICI clipurile interlopului Nelson Mondialu.

Comentarii Facebook