Zeci de mașini, scoase la vânzare de ANAF. În luna mai va fi o licitație și în Cluj, iar un Jaguar XF va fi licitat la Oradea


ANAF scoate la vânzare, în luna mai, zeci de vehicule la prețuri pentru toate buzunarele. Este vorba despre tranzacții care se vor realiza în urma unor licitații. De exemplu, Un Jaguar XF costă cât un set de jante noi.

Ce mașini pot fi cumpărate prin licitațiile ANAF în Cluj? Pe data de 12 mai, la ora 10:00, pe Strada Armenească nr. 63, în localitatea Gherla, județ Cluj se va vinde la licitație următorul autoturism: Smart ForTwo, an fabricație 2000, culoare oficială galben-negru (dar poza arată altceva), benzină, serie de șasiu WMEO1MCO1YHO11177. Autoturismul este înscris în circulație și are un nivel de uzură considerat a fi parțial. Prețul de începere al licitației este de 2.250 lei (exclusiv TVA 19%).

rrr.jpg

De asemenea, pe data de 24 mai, ora 11:00, în Oradea (MRJ), pe str. Dimitrie Cantemir nr. 2b, Jud. Bihor, se va vinde următorul automobil:

Jaguar XF, an fabricație 2010, culoare negru, serie de șasiu SAJAA0644ANR68474, mașina este înmatriculată, în stare de uzură medie, dar motorul este desfăcut. Prețul de începere al licitației este de 18.050 de lei (exclusiv TVA).

negru.jpeg

Comentarii Facebook