”Untold e în primele trei festivaluri din lume!” DJ Morten e impresionat de ce se întâmplă la Cluj


DJ Morten a fost contrariat când a auzit ca Untold e între primele 5 festivaluri din lume, spunând că nici vorbă. 

În prima zi de la Untold au fost 85.000 de oameni. 

Danezul MORTEN, care a marcat cea mai puternică nouă intrare în DJ Mag Top 100, direct pe locul 39, a electrizat atmosfera din mainstage -ul UNTOLD cu sound-ul Future Rave. 

Mi-am dorit atât de mult să ajung aici! Am văzut o filmare cu drona făcută de bunul meu prieten David Guetta și am fost uluit. Acum sunt aici, parte din această poveste extraordinară! UNTOLD pe locul cinci în lume? Sunteți siguri? E în primele trei festivaluri din lume!”, a declarat MORTEN.

DJ set-ul danezului, un artist care a pus bazele unui nou gen în muzica electronică, FUTURE RAVE, a entuziasmat zecile de mii de fani ai festivalului UNTOLD.

De la versiunea remix pentru clasicul ”Titanium” până la succesele lansate alături de partenerul său, David Guetta, ”Impossible”, ”Kill Me Slow”, ”Never Be Alone”,  ”Permanence” sau ”Make It To Heaven”, fiecare moment din live-ul lui MORTEN a fost energie pură. DJ-ul a ieșit în mijlocul fanilor UNTOLD, a dansat alături de aceștia și și-a încheiat momentul de pe mainstage mulțumindu-le fanilor pentru susținere și pentru energia frumoasă.

Comentarii Facebook