Un viitor candidat la Primăria Cluj-Napoca critică faptul că orașul nu oferă locuri de divertisment, în afară de mall și birturi


Profesorul Ciprian Mihali, pe care mulți îl văd un posibil candidat la Primăria Cluj-Napoca, a criticat lipsa locurilor în care să petreci timpul liber în oraș. 

Cei care nu vor să stea mall sau la birturile din centru, nu prea au unde să meargă.

Cluj. Duminică după-amiază. Tentativă de a ieși în oraș. Printre puținele locuri de divertisment, complexul Leul. Un loc murdar și haotic, prost gestionat, în care se înghesuie grupuri-grupuri de tineri în spații insalubre, în care se ajunge pe niște scări rulante care nu funcționează, prin adevărate aventuri printre gunoaie, geamuri sparte, containere și cutii aruncate. Totul într-o piață Mihai Viteazu ca un semn al eșecului urbanismului clujean.

Calitatea petrecerii timpului liber în Cluj rămâne foarte deficitară. Măcar șase luni pe an nu ai de ales decât între mall, baruri și terase, adică între forme banale de consum.

De calitatea timpului liber depinde în mare măsură calitatea vieții. Între Netflix și mall e un hău pe care nu-l putem încă umple cu alternative de viață bună împreună”, a explicat profesorul Ciprian Mihali, pe care mulți îl văd drept un viitor primar al Clujului.

Profesorul Mihali se referă la locuri unde clujenii să poată juca diverse sporturi de interior, relaxante: ping-pong, bowling, darts etc. În plus, lipsește un Aquapark cu bazine interioare, dar și alte forme de divertisment alternative. 

Comentarii Facebook