Un turist din Cluj spune că la 2 Mai, pe Litoral, viața e ieftină. Plaja de nudiști este încă plină - FOTO


Un turist clujean, aflat cu familia pe Litoral, la 2 Mai, spune că prețurile sunt acceptabile, iar atmosfera de milioane.

O cameră pe noapte costă între 200 și 350 lei, în funcție de condiții, dar mulți oameni stau la cort. Berea pe plajă costă 6 lei, un pahar 400 ml, 6 lei un Espresso, 8 lei un Ice coffee  și 10 lei un Frappe.

Cazarea la pensiune este la prețurile de mai sus, dar sunt mulți oameni care stau cortul pe plajă. La oameni în sat, tariful pe noapte este între 70 și  150 lei.

Problema este că la ora 22.00 se ia ultima comandă, 2 Mai fiind mai mult o stațiune de relaxare, fără viață de noapte. 

O porție de cartofi prajiți cu ceafa și cu salata de vara costă 18-22 lei, apa minerala/plata 5-6 lei, la terasă. Sunt și multe magazine, de unde turiștii de la cort se aprovizionează.

De asemenea, cherhanaua are în permanență pește proaspăt, iar masa este delicioasă.

Stațiunea 2 Mai este împărțit în două zone, în partea dreaptă, spre Vama Veche, cu cele două golfuri, unul de nudiști, unde este și cherhanaua cea mai renumită din 2 Mai, denumită Micul Golf. Plaja de nudiști este încă o atracție pentru foarte mulți amatori de libertate totală. Locul atrage tocmai prin faptul că nu este amenajat, ci a rămas natural. 

În partea dinspre portul Mangalia, este o plajă lungă de familiști. Cele două sunt despărțite de un drum. 

Turiștii au parte la 2 Mai de liniștea necesară reîncărcării bateriilor. 

Comentarii Facebook