Un român care a plecat în concediu în Tenerife, la început de octombrie, a trăit dezamăgirea vieții: „Dacă se întâmpla la Mamaia săreau toți”


Un bărbat care are a plecat în concediu în Tenerife la început de octombrie a trăit dezamăgirea vieții. A plătit hotel de 4 stele, dar a avut condiții de „internat ceaușist”, din care nu au lipsit gândacii și igrasia.

Am ales să ne petrecem acum o săptămână de vacanță în Tenerife, pentru că soția nu suportă temperaturile ridicate din timpul verii și nu ne place nici aglomerația. Dar nu am tras lozul câștigător. Peisajele sunt de nota 10, clima la fel, e foarte frumos. Din păcate există și un «dar». Deși pe dinafară clădirea arată bine, în interior sunt probleme serioase, iar în unele locuri se vede igrasia. Nu mai spun că am găsit și mizerie în colțul unei camere, de parcă cineva ar fi măturat și apoi ar fi uitat să strângă”, spune el.

Problemele serioase au început chiar din prima seară, când și-au făcut apariția gândacii, în baie mai întâi. „Soția era în baie, se spăla pe dinți, iar dintr-o dată am auzit-o țipând. Un gândac uriaș își făcuse apariția parcă de nicăieri. Ne-am dus la recepție și le-am spus care e problema, iar o domnișoară plictisită ne-a întrebat dacă ne-am speriat doar din atât. Ne-a spus că au făcut dezinsecție de mai multe ori în timpul verii și că urmează să mai facă”, a adăugat el.

Două zile mai târziu, în restaurantul hotelului, au găsit un gândac mort sub masă. „Le-am spus din nou, au venit, l-au ridicat, dar nici nu și-au cerut scuze. Aveau un comportament de neînțeles. Dacă se întâmpla asta la Mamaia săreau toți că suntem «neamuri proaste» și că ne batem joc de turiști. Dar să se întâmple în Spania... Și nu oriunde, nu prin ceva sat prăpădit din vârf de munte, ci într-un hotel de 4 stele... Greu să îi înțeleg”, a mai spus turistul, potrivit Adevărul.

Comentarii Facebook