Duminica 28 Aprilie

Un american a comparat Mamaia cu Tenerife și a dat un verdict: ”Românii seamănă cu spaniolii, dar unii sunt mai corecți!”


Daniel, un american din Washington, care a petrecut concediul în Spania și în România, a comparat cele două destinații de vară.

Daniel este româno-americană și prima dată s-a oprit în Tenerife, în luna iunie. Acolo a avut un șoc: pereții din baie erau plini de mucegai, iar peste tot era un miros înțepător.

El a reclamat situația, dar nu a primit nicio cameră la schimb în același hotel, pentru că nu mai era niciuna liberă. Gazdele au spus că îl pot muta mai spre interiorul insulei, dar departe de plajă.

Nu mi-a venit să cred. Eram pentru a treia oară în Spania și a pentru a doua oară în Tenerife, dar nu mai pățisem niciodată una ca asta. O ticăloșie revoltătoare, îmi venea să plec pur și simplu, dar nu puteam nici să renunț la banii pe care îi plătisem deja și nici nu voiam să fac circ și să caut cine poate obliga hotelul să mă despăgubească”, a povestit româno-americanul, citat de adevărul.ro.

În august, americanul a ajuns și la Mamaia. 

Mamaia nu e Tenerife, dar să știți că are frumusețile ei. Unii o compară cu Ibiza. Și nu e că sunt și român, dar e frumoasă. Aș spune că sunt multe cluburi cochete și fete frumoase din toată lumea. Pentru americani e un pic mai greu de ajuns, pentru că nu există zboruri directe spre România. Se poate ajunge însă din Londra, Paris sau Frankfurt oricând într-un mare oraș românesc cum e capitala București, Cluj sau Iași. Apoi, dacă se vrea să se ajungă pe litoralul românesc, e de preferat să se zboare la București, iar de acolo se ajunge relativ ușor cu trenul, cu autocarul sau cu o mașină închiriată”, adaugă Daniel.

Românii seamănă cu spaniolii, sunt latini și unii și alții, dar unii sunt mai corecți. Și aici vorbesc despre români”, a mai spune el. 

Comentarii Facebook