Miercuri 24 Aprilie

Turiștii americani laudă un oraș din România: E cel mai subestimat oraș al Europei


Tinerii americani u lăudat Bucureștiul, vizitat în excursia făcută în România. Aceștia au vizitat Ardealul, dar nu s-au oprit la Cluj-Napoca. 

Recent absolvenții Ashley și Christian și-au propus să viziteze toate țările din lume și, recent, au ajuns și în România. Ei nu puteau neglija Bucureștiul, așa că i-au dat o șansă, deși nu au auzit lucruri dintre cele mai bune.

Aflați în București, cei doi au luat la vizitat micul Paris și au rămas impresionați de ceea ce au văzut. Printre obiectivele turistice care i-au surprins pe cei doi se numără Librăria Cărturești, despre care Ashley a spus că este un loc special, dar și Palatul CEC, despre care a spus că este cea mai frumoasă banca văzută vreodată.

Este cu siguranță mai mult decât o librărie, un loc cu adevărat special”, a spus Ashley în video, despre Cărturești.

Un alt loc care le-a plăcut celor doi americani a fost pasajul acoperit Macca-Villacrosse:

Bucureștiul este cunoscut că Micul Paris al Estului Europei, iar atmosfera și cafenelele din acest pasaj pot depune mărturie în acest sens”, a spus tânăra în video.

Cei doi au gustat și din preparatele românești: ciorba de burtă și papanași, desert despre care Ashley a spus că este ”cel mai bun desert pe care l-am mâncat până acum în cele peste 30 de țări vizitate pe glob”.

Concluzia lor este că Bucureștiul este superb: ”Bucureștiul este un oraș cu adevărat special, probabil cel mai subestimat oraș al Europei. Are clădiri cu o arhitectură superbă, mâncare foarte bună și o viață de noapte palpitantă. Voi mai veni cu siguranță în România”.

Comentarii Facebook