Turiști spanioli, fascinați de Transfăgărășan: ,,Încă o dată, realitatea ne-a depășit visele. Această excursie ne-a schimbat viața pentru totdeauna.”


Doi turiști spanioli au rămas absolut fascinați de priveliștea și surprizele pe care le-au întâlnit pe cel mai frumos drum turistic din România.

„Am intrat pe Transfăgărășan, cel mai frumos drum din lume, dar și unul dintre cele mai periculoase, deoarece este o zonă locuită de o mulțime de animale sălbatice, în special urși.

Dar pentru noi ne-a oferit câteva momente magice, am avut norocul să ne bucurăm de o vulpe și de trei urși impresionanți în habitatul lor natural, în libertate, pierduți în mijlocul muntelui. Încă o dată, realitatea ne-a depășit visele.

Această excursie ne-a schimbat viața pentru totdeauna.”, spun turiștii în descrierea clipului postat online, potrivit știridiaspora.ro.

În imaginile postate de cei doi se poate vedea cum spaniolii au întâlnit în drumul lor diferite animale sălbatice, de care au fost fascinați.

Turiștii au văzut inițial o vulpe, însă surpriza cea mare a fost atunci când au dat nas în nas cu o familie de urși. 

,,Ce emoții, ce nebunie! Da, erau 3 urși și da a fost incredibil”, au concluzionat spaniolii la finalul filmulețului. 




@clixe_enruta Nos adentramos en la Transfăgărășan la carretera más bonita del mundo y también una de las más peligrosas, por ser una zona donde habita mucha vida salvaje especialmente mente osos. Pero a nosotros nos ha regalado unos momentos mágicos hemos tenido la suerte de disfrutar de un pequeño zorro y 3 impresionantes osos en su habita natural, en libertad, perdidos en medio de la montaña. Nuevamente la realidad supera lo soñado. Este viaje nos está cambiando la vida para siempre ❤️ . #transfăgărășan

Comentarii Facebook