Duminica 28 Aprilie

Turiști impresionați de Cluj: Cluj-Napoca-i fruncea, aici de ce se poate?! - VIDEO


Doi vloggeri au vizitat Clujul în timpul verii și au fost impresionați. Ei au făcut o mică excursie prin centrul orașului și au spus că este peste Brașov.

”Drumeția” a pornit din Piața Unirii, unde au stat pe terase. Prețurile de 16 - 17 lei o limonadă sau un cappuccino li s-au părut normale, ei fiind din București. 

Excursia a continuat prin Piața Muzeului, spre strada Horea. Cei doi urmau să ajungă pe Cetățuie. 

Întrebată pe vlog unde îi place mai mult la Cluj sau la Constanța, tânăra din clipul video a spus că ”acasă! Sunt subiectivă, pentru că sunt din Constanța! Mai bine hai să comparăm Brașovul cu Clujul. Clujul este sus, iar Brașovul mai jos. Vom mai merge să facem vlog și la  Iași și poate vom zice că acolo e mai frumos. Vom vedea!”, a spus aceasta. 

Arhitectura acestui oraș este incredibilă. Oriunde te duci sunt case, sunt biserici, sunt clădiri atât de frumoase. Veniți aici și îmi veți da dreptate”, a spus vlogerița, pe Cetățuie.

Parcul Central a fost considerat un minus, pentru că nu asigură liniștea pe care o cauți atunci când mergi în parc. ”Se aud mașini, se aude tramvaiul. Se aud din dreapta și stânga mașini. De sus, se aud avioane”, a mai spus aceasta.

Vizita în Cluj-Napoca s-a terminat pe lacul Chios. 

Comentarii Facebook