Turist clujean, la un restaurant din Suceava: „Halucinant, sincer, nimic peste 30 de lei/Ia-o și pe asta, meniu burger la 24 lei”


Prețurile piperate rău la restaurantele din Cluj-Napoca sunt un subiect inepuizabil de discuții pentru locuitorii orașului. Turiștii clujeni, ajunși prin diferite colțuri ale țării, nu ezită să-și împartă impresiile referitor la prețurile de acolo. De exemplu, la Suceava, în inima Bucovinei, un turist clujean a găsit un restaurant la care un burger nu depășea prețul de 30 de lei, asta în timp ce la Cluj, în unele localuri mai sofisticate, un burger de vită poate să coste și 140 de lei.

Halucinant, sincer. Nimic peste 30 de lei. Bine a fost burgerul așa, puțin mai sec, dar am mâncat burgeri în Cluj mai scumpi și mai nașpa”, a transmis clujeanul pentru Știri de Cluj.

p1.jpeg

Bărbatul însă a fost mai uimit de prețul unui meniu, o ofertă specială din partea localului. Se pare că între orele 11:30 - 14:30, sucevenii pot comanda un burger cu cartofi și sos la doar 24 de lei: „Meniu la 24 de lei, ia-o și pe asta”. 

p2.jpeg

Așadar, în unele zone ale țării prețurile nu au crescut dublu sub pretextul facturilor mari. Cert e că în Cluj-Napoca, de 24 de lei de multe ori nu reușești să-ți iei nici un pahar de vin, ce să mai zicem de meniuri întregi, mai ales la restaurantele din centru. 

Citește și: „Mă ești prost? Mă ești nebun?!” - Cât costă un burger de vită la Cluj: Oare merită sau e fiță de Cluj? - FOTO

Comentarii Facebook