”Mă ești prost? Mă ești nebun?!” - Cât costă un burger de vită la Cluj: Oare merită sau e fiță de Cluj? - FOTO


Un local din Cluj îi face să se ascundă pe patronii din Mamaia acuzați că jefuiesc turiștii. Burgerul modest, mancarea tânărului sărac a ajuns la nu mai puțin de 140 de lei.

Localul de pe strada Brâncuși se laudă că folosește carne de vită Black Angus, dar 140 de lei sunt 140 de lei. ”Noroc că lângă burgerul ”aurit” se oferă cartofi dulci și două zile nu mai mănânci nimic, ca măcar să renteze prețul”, ne-a spus un turist, care a trecut pe la acest local, fără să știe prețurile înainte. 

Pentru cei mai săraci sunt și burgeri la 80 de lei, dar sunt cu cartofi tip ”petals”, adică sunt mult mai fini pentru a încăpea în preț. 

Fără titlu.png

Pe site -ul localului apar și prețurile pentru o friptură de vită, care poate șoca pe cineva care trăiește de la un salariu la altul, chiar și unul bun. 500 de grame de friptură de vită New York Strip costă 170 de lei, dar un T-bone e 230 de lei, iar un Ribeye cu os e 260 de lei (400 de grame). Analizând prețurile la carmangeriile din oraș, un antricot de vita maturat 30 de zile, cu os (Ribeye Steak with bone) costă 96 de lei un kilogram, deci profitul este mai mult de 100%. Depinde dacă vi se pare că localul oferă o ambianță specială, pentru a merita diferența.

Recent un alt turist care a fost la Cluj a rămas uimit de burgerl care costă 55 de lei, adică dublu față de un meniu complet la o cantină.

În același timp, la Mamaia, turistul șocat de prețurile de la Cluj spune că același burger costă 27 de lei. ”Cică Mamaia e scumpă! La Cluj costă 55 de lei un buger și la Mamaia 7 de lei!”, a exclamat turistul, șocat. 

Se pare că turistul nu a trecut pe la localul de pe strada Constantin Brâncuși, pentru că se lua cu mâinile de cap.

Comentarii Facebook