Ținută confortabilă și modernă pentru zborul cu avionul


Se apropie timpul concediilor de vară și a odihnei. Faceți parte din categoria persoanelor care preferă să facă plajă pe malul mării? Vă așteaptă un drum lung cu avionul până la mare și nu știți cu ce să vă îmbrăcați? Confortul este primordial în acest caz.

Tu poţi fi elegantă doar într-un simplu tricou şi blugi, totul depinde doar de tine.” Karl Lagerfeld

vddli0njp02d9ja.jpg


Dar, ca o doamnă care se respectă, trebuie să fiți și la modă. Tot ce aveți nevoie este un cod reducere Bonprix și puteți cumpăra îmbrăcăminte modernă la prețuri avantajoase. Dar mai întâi, ar trebui să vă familiarizați cu noile trucuri în modă.

Confortabil tot timpul și peste tot

În timp ce în trecut erau de neimaginat, acum sunt un lucru obișnuit. Treningul se poartă de câțiva ani. Totuși, un stil vestimentar interesant și în același timp foarte ciudat devine din ce în ce mai modern. Treningul acum se poartă la magazin, atunci când faceți sport, restaurant si chiar la școală sau la serviciu. Deci nu trebuie să vă limitați la asta. Obțineți un cod reducere House Brand și cumpărați ceva pentru cei dragi cu banii economisiți.

dhhif1zd1ii74h3.jpg

Îmbrăcați-vă pantaloni de trening în avion și vă veți simți ca acasă pe canapea. Și ca bonus, veți fi și modernă.

Nu vă fie frică de litera A

O tendință ciudată se poartă și în zona tricourilor și rochiilor. Poate ați observat deja că se poartă îmbrăcăminte oversize. Așa că dacă aveți câteva kilograme în plus, vă puteți ascunde în mod jucăuș colăceii. Rochiile și bluzele cusute sub formă de litera A sunt la modă. În plus, dungile orizontale sunt și ele foarte la modă. Deși extind optic un pic silueta , în prezent nu contează deloc.

46rycxtxk4nlmdp.jpg

În timpul unui zbor lung cu avionul, nu v-ați simți deloc confortabil într-o pereche de blugi skinny. V-ar strânge în jurul taliei tot timpul. Nici măcar un tricou strech nu este o alegere bună în acest caz. Așa că încercați să alegeți haine largi, cu croiala tip clopot, de exemplu. Nici dacă alegeți volănașele nu veți de greș. Acestea sunt, de asemenea, foarte populare în prezent.

Culorile și pantofii sunt importanți

În ceea ce privește culorile, vara se vor purta nuanțe foarte puternice. Neonul a revenit la modă și puteți străluci literalmente într-un avion în haine roz, mov, portocaliu sau verde. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm de galbenul ca soarele. Și-a câștigat faima în urmă cu câțiva ani. Tendințele vor fi în nuanțe puternice, dar și unele pământești.

1tk0xhc8y5bu4fX.jpg

În primul rând, purtați încălțăminte comodă în avion. Deși sunt foarte moderni pantofii cu toc înalt, în acest caz nu vă vor fi de nici un folos. Trebuie să vă simțiți bine în propria piele. Nu uitați călătoria durează doar câteva ore și mai apoi puteți să vă îmbrăcați modern pe toată durata concediului.

Comentarii Facebook