Un român a spus pe TikTok cât costă o lună să stai în Bali, într-o casă cu piscină! E mai scumpă chiria în Cluj - VIDEO


Un român, care lucrează ca și consultant marketing, stă de două luni în Bali și spune că viața e mult mai ieftină decât în România. Internauții au făcut glume pe seama mini-garsonierei de la Cluj, de 11 mp, pe care proprietarul cere 250 de euro. 

Stau de două luni aici și uite care sunt costurile: pe cazare am dat 340 de euro pe lună, adică 10 / 12 euro pe noapte, pe scuter am dat 100 de euro pe lună, benzina este 50 de cenți, cam 2,5 lei”, a relatat Patrik.

Acesta a spus că fără scuter nu se merită să stai în Bali, pentru că te deplasezi greu. ”Am făcut 1000 de km cu scuterul luna trecută și am plătit benzină 20 de euro. Mâncarea este foarte ieftină, dacă mănânci mâncare indoneziană sau comanzi la restaurantele lor locale. Vine cam 3 -4  euro pe de persoană”, a mai povestit Patrik.

Acesta este încântat de faptul că nu trebuie să își spele hainele. ”Partea cea mai faină este că nu trebuie să îți calci hainele. Pentru un euro la trei kilograme de haine acestea vin spălate și călcate”, a mai spus românul. 

Acesta a spus că internetul de la cazare este foarte bună și mai are o cartelă cumpărată.  El recunoaște că cea mai mare cheltuială într-o astfel de aventură este zborul până acolo, adică circ 1500 de euro dus / întors.

Patrik a recunoscut că nu ar locui acolo, pentru că serviciile medicale sunt jalnice. ”Am fost la medic și e ceva rudimentar. E scump și nu primești chitanța. Nu aș sta aici pe termen lung”, a spus el. 


Internauții l-au întrebat dacă s-ar muta definitiv în Bali, iar Patrik a spus că nu, din cauza serviciilor medicale, în principal.

Patrik a povestit că a plătit pentru el și prietena lui, un zbor dus spre Bali cu multe escale, aproape 1400 de euro.

Comentarii Facebook