Satul din Ardeal care a cucerit toată lumea cu o simplă fotografie. A strâns pe merit 76.000 de like -uri - FOTO


O imagine din Ardeal a reușit să facă mai mult decât au făcut autoritățile cu milioane de euro. O femeie a postat o fotografie cu satul în care se află, pe un grup internațional de Facebook, unde fiecare pozează ce vede pe fereastră. Ei bine, ceea ce a văzut Gabriela Nicoleta a ajuns la inimile oamenilor. 

Imaginea din comuna Fundata este cu adevărat incredibilă, iar străinii au reacționat rapid. Mulţi au scris că ar vrea să ajungă în România să experimenteze o aventură în Fundătura. 

În imagine apare satul Şirnea, comuna Fundata, dar decorul te lasă fără cuvinte. 

Gabriela Nicoleta a spus că ”peisajul i-a adus aminte de copilărie, de serile petrecute la bunici. Sincer nu m-am aşteptat. Am primit o notificare ca o sugestie să mă înscriu în acel grup. Şi am ales o locaţie de la mine din ţară care îmi place şi asta a fost, Fundata”.

Şirnea, județul Brașov, este la 1.000 de metri altitudine, casele sunt tradiționale, iar pe fundal se vede abruptul Masivului Bucegi. 

Ce au spus cei care au văzut forografia:

Marion Harris: Locuieşti într-una dintre cele mai frumoase ţări din lume.

Linda Barker: Dumnezeule, ce loc frumos! Mă văd stând pe verandă cu un pahar de vin, contemplând. Este Raiul pe pâmânt.

Christine Hult: Aceasta este prima postare din România pe care o văd şi este absolut superbă. Mulţumim pentru distribuire. Din Minnesota, USA. 

Captură.JPG

Marian Pâtea, primarul din Fundata, a spus că localitatea ”este situată la cea mai înaltă altitudine din ţară, locuită permanent. Satul Şirnea a fost primul sat care a obţinut statutul de sat turistic în România, la începutul anilor 1970”. 

345448271_612866767186295_3539946017216755975_n.jpg

Comentarii Facebook