Imagini spectaculoase cu câmpurile aurii ale Clujului! Pe fundal se văd Cheile Turzii: „Un adevărat răsfăț pentru ochi și suflet”


Imagini splendide cu întinsele lanuri galbene de rapiță din comuna Săndulești, județul Cluj, au fost surprinse de un turdean. Câmpurile aurii completează sublim un tablou perfect al naturii, în fundal se văd Cheile Turzii, stâncile înalte care îți taie respirația prin maiestuozitatea și bogăția lor.

f4.jpeg

Culturile de rapiță sunt printre cele mai profitabile din România. Rapița este folosită în industria alimentară (uleiuri vegetale).  Utilizată frecvent în industria biodiesel, rapița este cultivată în țara noastră pe suprafețe tot mai extinse, pentru a produce ulei de calitate, nutreț pentru hrana animalelor sau miere de albine. Rapița este o plantă foarte profitabilă pentru fermieri, însă este și un „răsfăț pentru ochi și suflet”. 

Oamenii nu au ezitat să laude decorul feeric creat de natură.

„Un adevărat răsfăț pentru ochi și liniște pentru suflet!”; „Vincent van Gogh ar fi fost cu siguranță la rândul lui impresionat!”; „Wow, Soarele pe Pământ!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea publicată de turdean.

Sursa foto: Facebook/Gheorghe Roșa

Comentarii Facebook