Punct de belvedere superb deasupra lacului Beliș! Spectacolul naturii din Munții Apuseni poate fi admirat dintr-o localitate din Cluj - VIDEO


Priveliști care îți taie respirația! Așa poate fi descris Lacul Beliș, perla din Parcul Natural Apuseni și unul dintre obiectivele turistice cele mai vizitate de către iubitorii de natură din Cluj și chiar și din județele alăturate Clujului. 

Atracția principală a Lacului Beliș este peisajul său pitoresc și natura sălbatică din jur. Apusenii sunt cunoscuți pentru frumusețea lor de neegalat, iar lacul oferă o oază de liniște și relaxare în mijlocul acestui peisaj montan.

Vizibilitatea lacului Beliș de pe crestele munților este impresionantă, mai ales dacă te afli într-un punct îndreptat către o buna parte din lac. Unul dintre punctele de belvedere impresionante asupra lacului Beliș este vârful Pipas, aflat în vecinătatea satului Bălcești din comuna Beliș.

Poți ajunge aici chiar și cu mașina, însă îți recomandăm să o lași în Bălcești și să o iei la pas, aproximativ 1 km, până la vârful Pipas unde te vei putea bucura de o priveliște superbă.

Comentarii Facebook