Plaja sălbatică din Ardeal care rivalizează cu cea din Thailanda. E recomandată și e ușor de ajuns la ea - FOTO


O plajă sălbatică din Apuseni concurează fără probleme cu alte locații renumite, inclusiv cu o plajă din Thailanda. Asemănarea există, iar turiștii care ajuns la Șuncuiuș spun că experiența oferită este magică.

Cu toţii vrem să ne bucurăm de vacanţe frumoase şi cu peisaje pe care să nu le uităm niciodată, dar poate că nu ne permitem să vizităm cele mai exclusiviste locuri din lume. Plaja de la Șuncuiuș se aseamănă cu cea din Krabi. Thailanda.

Dacă vrei să te bucuri de o vacanţă ca în vise, plaja din comuna Şuncuiuş, care se află pe defileul Crişului Repede, la 60 de kilometri de Oradea. Acest loc se află chiar la poalele munţilor Pădurea Craiului.

Captură2.JPG

Foto: Captură clip Mirel Croitoru

Plaja sălbatică este un loc în care te poţi relaxa fără să achiți sume enorme. În România cazarea nu trece de 200 de lei, iar pe lângă momentele petrecute la soare, iubitorii de natură şi aventuri se pot bucura de trasee montane, dar şi de diferite activităţi pe Crişul Repede.

Cu siguranţă că această plajă merită vizitată pentru o experienţă de neuitat. Românii se pot bucura de un concediu de vis cu puţini bani chiar la noi în ţară. Deşi mulţi dintre noi plecăm în străinătate în vacanţe, România merită o şansă.

Captură1.JPG

Foto: Captură clip Mirel Croitoru

Comentarii Facebook