Noaptea minții! A apărut taxa pentru tăierea unui sandviș: ”Este o treabă în plus. Munca trebuie plătită”


Un turist s-a trezit taxat la un restaurant pentru tăierea în două a unei bucăți de pâine.

Este vorba despre un banal sandviș, care trebuia să fie împărțit pe mai multe farfurii, iar clientul a fost taxat cu 2 euro chiar de către patroana restaurantului.

Turistul a postat o recenzie negativă restaurantului din Finale Ligure, iar ratingul s-a prăbușit de la 5 stele la 3 stele în doar câteva ore, motiv pentru care proprietara locației a fost nevoită să ofere explicații.

Munca trebuie remunerată. Am 76 de ani și muncesc cu pasiune, dar este corect să fiu plătită pentru ceea ce fac. Cuvintele spuse pe rețelele de socializare și recenziile negative nu mă îngrijorează, sunt mândră de munca mea. De-a lungul timpului am avut multe satisfacții. În aceste ore am primit multe recenzii de solidaritate de la prieteni, clienți și colegi. Am primit chiar și telefoane din Germania”, a precizat ea, potrivit Ziare.com.

Când clientul intră într-o sală, acceptă meniul, care este afișat afară. În acest caz specific, clienții luaseră un prim fel de mâncare și un al doilea fel de mâncare în trei. Eu am adus patru feluri de mâncare suplimentare, așa că am taxat cu doi euro. Clienții trebuie să știe că pentru noi este o treabă în plus”, a completat femeia.

Comentarii Facebook