Locul de la Tarnița care îți taie respirația! Nu-ți vine să crezi că e real. Te simți în Italia, dar costă pe măsură - FOTO


Cei care caută locuri și destinații speciale pot alege fără dubii Lacul Tarnița, din Cluj, care începe să se compare ca ofertă turistică cu marile lacuri nemțești sau italiene. 

Village By the Lake este un loc unde totul este realizat cu bun gust.

”Villake by the Lake” este un mic sat plutitor, cu domuri ireal de pitorești, mai ales la lăsarea serii când sunt luminare, aflate pe un poton de lemn, unde poți lua cina și poți admira culorile apusului reflectându-se în apă. Pe lângă mâncarea tare bună, dacă vii aici trebuie să știi că poți face și alte activități. Te poți plimba cu bicicleta electrică pe lac, poți face plajă dacă vremea este bună, te poți răsfăța cu un pahar de vin fiert sau poți face drumeții în pădurea de pe marginea lacului, conform calatorinbascheti.ro.

Prețurile sunt pe măsură, astfel că destinația nu este pentru toată lumea. 

Lacul Tarnița a devenit din ce în ce mai comercial, pe măsură ce accesul publicului larg este tot mai îngrădit. Lacul Tarnița a fost amenajat în anul 1974, între localitățile Rasca, Mărișel și Gilău. De-a lungul anilor, prin tot felul de dedesubturi terenurile de pe malul lacului au fost retrocedate foștilor proprietari, iar protipendada Clujului a amenajat cabane. 

Acum s-a ajuns ca pentru un weekend, cabanele să fie închiriate cu 1200 - 1500 de euro.

Comentarii Facebook