Insula din Grecia fără români, care ”încă nu a fost descoperită de «Melteanus Autenticus»” - FOTO


Grecia este destinație favorită pentru români, dar încă mai sunt perle neexplorate. 

Într-o postare de pe cunoscuta pagina de Facebook Forum Grecia, un român a dezvăluit care este destinația unde nu merg conaționalii noștri. 

Și de ce le faceți reclamă? Să se umple și astea? Cei care chiar iubesc Grecia, fiți sigur că le știu. Au căutat și au găsit și Grecia adevărată, mai puțin călcată de hoardele de turiști”, a scris Daniela pe pagina de Facebook, după ce un membru al comunității forum Grecia a dezvăluit o insulă superbă unde au pășit puțini români.

Având în vedere că am văzut multe postări în care conaționalii noștri caută ținuturi în Grecia, în care nu se vorbește românește și în care încă nu a călcat așa zisul "Melteanus Autenticus", vreau să vă invit să vizitați unul dintre minunatele locuri pe care le-am văzut de-a lungul anilor și anume insula Karpathos”, a scris Nicolae pe pagina de Facebook Forum Grecia.

Nu numai că nu am găsit români, dar din avionul de Karpathos s-au dat jos doar 6 turiști”, a confirmat altcineva povestea.

Karpathos se află între Creta și Rodos și este a doua cea mai mare insulă din Arhipelagul Dodecanez. Pentru că este la mare distanță de Grecia continentală, ea rămâne relativ o insulă virgină pentru români. 

Pe insula Karpathos locuiesc acum 6500 de oameni, dar pe durata verii populația se triplează. Turiștii sunt atrași de plajele sălbatice și atmosfera liniștită.

Pentru a ajunge acolo, trebuie să luați un ferry de pe insula Creta, dar există și zboruri din Atena.

Cazările sunt pentru toate gusturile, iar turiștii care au luat masa la tavernă spun că peștele are gust senzațional, fiind pescuit chiar în apele locale. 

Dat fiind că au trecut câțiva ani de când am fost ultima dată în Karpathos, este posibil ca acum să găsiți câte un pui de daco-roman ici colo, dar sunt sigur că veți reuși să treceți cu vederea și veți avea o vacanță de neuitat pe aceste meleaguri de vis”, a mai dezvăluit Nicolae.

apella_beach_karpathos_island_greece.jpg

65c8335c776fab02cec7fca64c8f330b.jpg

apella_beach_karpathos_island_greece.jpg

apella-beach.jpg

apella-beach-video.jpg

Beautiful-villages-of-Greece-imprssive-Olympos-in-Karpathos-Island_Greece_Depositphotos_89682724_S.jpeg

Comentarii Facebook