Marti 7 Februarie

Doi turiști suedezi au ajuns la spital după ce au încercat bucătăria românească. Mâncarea românească era la un pas să le fie fatală


Mâncarea românească i-a trimis la spital pe doi turiști suedezi. Oamenii au încercat produsele tradiționale românești și s-au ales cu o toxiinfecție alimentară în Bucovina. 

Inițial, turiștii de 25 și 44 de ani au încercat să se trateze cu medicamente de la farmacie, dar nu și-au făcut niciun efect. Ajunşi la urgenţe, cei doi au fost preluaţi de cadrele medicale şi li s-au administrat tratamente specifice, scrie Monitorul de Botoșani.

Cei doi pacienți s-au prezentat în serviciul nostru cu stări de vomă, diaree şi deshidratare. Simptome specifice unei toxiinfecţii alimentare. Au fost echilibraţi hemodinamic, ulterior fiind dirijaţi către secția de boli infecţioase”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cei doi urmau să fie supuşi şi unor serii de analize pentru a se stabili cu exactitate natura stării lor, şi mai ales unde au consumat produsele care le-ar fi putut cauza starea pe care o aveau.

Sondaj de opinie

Cluj-Napoca mai este un oraș ieftin?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook