Pățania unei turiste la un hotel din Venus: Prosopul, unde e prosopul


O turistă a relatat pățania pe care a avut-o la un hotel din Venus și cum a aflat că are de achitat 150 de lei pentru ceva ce nu a folosit.

Hotelul de 4 stele din Venus nu i-a asigurat turistei numărul complet de prosoape, lucru des întâlnit pe litoral, unde este rulaj mare. Oricum, ar fi, e de menționat, că un hotel serios nu se uită la lipsa unui prosop, tocmai din cauza rulajului foarte mare și a foptului că pot apărea erori.

La finalul vacanței, turista a fost pusă să achite 150 de lei.

Când am plecat, ne-a scos lipsă al treilea prosop, că știe ea sigur că a fost prosopul acolo, că ea l-a adus. Le-am spus că nu plătesc nimic și nici nu plec de acolo până nu vorbesc cu cineva de la sus, pentru că eu nu am folosit acele prosoape tocmai din această cauză, dacă se pierd cumva plătești 150 de lei contravaloarea. Am mers iar sus, camerista tot insistă că sunt, că și la baie am avut tot câte 3, când am mers am găsit încă un prosop mare aruncat pe jos. Au încercat să ne fraierească pe față”, a explicat turista.

Aceasta a vorbit și despre mâncarea servită.

Având deja o părere și niște așteptări pentru că anul trecut am fost la Onix, am rămas puțin dezamăgită pe partea de mâncare. A fost mult sub ce am avut anul trecut. Aceleași gustări zilnic, prăjituri de luni care au fost scoase și marți și miercuri (o parte din ele). Mâncare rămasă la micul dejun transformată rapid în gustarea de la 10, mâncarea rămasă la prânz(carnea), la fel, tăiată mai mărunt și pusă în niște chifle pe post de burgari/kebab, nu știu ce se voia a fi servite la gustarea de după-amiază, clătite înțepenite, reci, cel mai probabil din ziua trecută sau din dimineață respectivă (am avut și calde in jumătate din cazuri)”, a scris turista pe Facebook.

Comentarii Facebook