Destinaţia superbă preferată de români pentru petrecerea Revelionului 2024. Prețurile variază între 2.700 şi 7.000 lei în acest an


Maramureşul este destinaţia favorită în rândul turiştilor pentru Revelion 2024, potrivit unui top realizat de o companie de turism. Lista este completată de alte zone pitoreşti ale ţării, dar şi de litoral. Pe măsura frumuseţii locurilor sunt şi ofertele hotelierilor.

În topul preferințelor românilor sunt Maramureşul (23,8%), urmat foarte strâns de Bucovina (23,4%), Transilvania (15,8%), Valea Prahovei (11,2%) şi Ţinutul Secuiesc (6%). 

Hotelierii au pregătit şi oferte. În Maramureș, la Borşa, la hotelurile de 3 stele preţurile pornesc de la 3800 de lei pachetele de 3 nopţi pentru 2 persoane. Oferta include atât accesul gratuit la spa şi piscina interioară cât şi mic dejun şi masa festivă dintre ani. Iar în satul Breb, cel mai căutat sat tradiţional un cuplu plăteşte pentru 4 nopţi cu all inclusive 4000 de lei.

În Sinaia la hotelurile de 4 stele preţurile pornesc de la 7000 de lei pentru 2 persoane cu mic dejun și masa de revelion. În spațiile de cazare de 3 stele, pentru 3 nopţi cei care aleg staţiunea Buşteni trebuie să scoată din buzunare 5200 de lei. 

Şi pentru cei care vor să vadă răsăritul la malul mării, hotelierii vin cu pachete promoţionale. La hotelurile de 4 stele din Mamaia preţurile pornesc de la 2700 de lei camera dublă, cu mesele incluse şi pot ajunge până la 6000 de lei cu facilităţi la spa, masaje şi alte surprize.  În ceea ce priveşte compania aleasă pentru Revelion, cei mai mulţi dintre cei chestionaţi spun că vor petrece alături de familie, scrie Observator.

Comentarii Facebook