Cum a ”distrus” Mircea Bravo ”cea mai liniștită plajă din România”. E ultima plajă sălbatică: E ca în Caraibe - VIDEO


Cunoscutul vlogger clujean, Mircea Bravo, este acuzat de turiști că distruge una dintre cele mai frumoase și pitorești plaje din România, cea de la Tuzla. 

Pe Youtube, Mircea Bravo a spus că e ”cea mai liniștită plajă din România. E singura plajă din România în care auzi marea”, a spus Mircea Bravo.

Turiștii i-au spus că promovarea ”celei mai liniștite plaje din România” va strica plaja.

Din păcate, ai făcut mai mult rău decât bine cu această promovare. Plaja asta a fost un colț de liniște acum 5-10 ani. Dar de la an la an tot mai mult devine o plajă ca la Vama veche, Mamaia etc... Păcat”, a scris un comentator.

Nu mai promova locul ăsta... Ar fi păcat să ajungă la fel de populat ca Vama”, a scris un alt internaut. ”A trecut Mircea pe la Tuzla o fugă să facă ceva content (foarte Bravo! ) și după aceea.... A fost o plajă liniștită, a fost o plajă unde puteai auzi marea, a fost o plajă unde puteai citi liniștit o carte...sau doar coperta…”, a scris un alt urmăritor al lui Mircea Bravo.

Turiștii de pe plajă i-au prezentat lui Bravo corturile și modul în care se gospodăresc. Plaja este cu adevărat superbă și trebuie păstrată așa. În materialul video, unii turiști se plâng că zona devine foarte aglomerată și preferă să plece, semn că promovarea, din păcate, nu face bine tot timpul. 

Cu toate acestea, plaja de la Tuzla este renumită, pentru că vorba zboară și a devenit rapid ”la modă”.

Comentarii Facebook