Costinești 2021 - Cât costă să mergi la mare, la Costinești. Ce prețuri se practică și ce e deschis - FOTO și VIDEO


Costinești 2021 - Turiștii au început să meargă la Costinești, chiar dacă nu este la fel de plin ca anii trecuți. 

O cazare la Costinești, în condiții decente costă 80 de lei pe zi/ per cameră. Aici primiți o cameră cu baie, televizor mic și așternuturi.

Mâncarea pare a fi la prețuri decente. O omletă dimineața costă 12 lei, un prânz 17 - 25 de lei, iar o cină puțin mai mult. 

Costinești 2021 - Cât costă o bere în stațiunea tineretului

O bere pe plajă costă 5 lei, un șezlong 30 de lei, iar un baldachin 250 de lei. 

Distracțiile de seară și noapte sunt la alte prețuri. Intrarea la discoteca Ring este 20 de lei, un cocktail costă 25 de lei, o apă plată 10 lei, iar o bere la 0,33 ml costă 12 lei.

Calculat, bugetul pentru o zi, cu tot cu cazare ajunge la 150 de lei mâncarea (calculul este pentru o persoană, în doi cazarea se împarte). Băutura nu a fost calculată, pentru că sunt unii care nu beau deloc. 

Dacă vreți să scrieți materiale pe rubrica de turism de pe Știri de Cluj, cu experiențele pe care le-ați trăit și vreți să le împărtășiți, o puteți face cu un text, fotografii sau video. Acestea pot fi trimise pe office@stiridecluj.com sau pe Whatsapp (0722804093). Aceste materiale pot fi folositoare pentru cei care vor să exploreze destinația în care ați fost. 

Comentarii Facebook