Ce a pățit o turistă din Cluj-Napoca, înșelată cu cazarea. Serviciile de cazare sunt tot mai proaste


O turistă a vizitat Clujul și a relatat cum a fost înșelată cu o cazare rezervată în luna noiembrie 2022 pentru luna martie 2023.

Nu recomand Apartament Ultracentral Cluj Napoca din Piața Muzeului. Am avut rezervare din luna Noiembrie cu confirmare de la Booking pentru 2 nopți in luna Martie, iar cand am sunat pentru detalii, d-na mi-a spus că este altcineva cazat acolo, că, probabil booking a dat eroare. Ce sa spun, o frumusețe sa ajungi la Cluj la ora 4:00 dimineața și sa cauți cazare, bineînțeles la preț dublu, ca doar are concert Andrei Rieu și proprietarii de apartamente își permit luxul sa “selecteze” clientela. Călătorii sigure sa aveți!”, a scris C.B. pe un grup de Facebook.

Am sunat cu doua zile înainte de data când trebuia să mă cazez, a spus că este ok și că primesc în dimineața când trebuia să mă cazez detaliile. Nu am primit nimic și am sunat iar. Atunci m-a anunțat că îi apare alt nume la rezervare și îi pare rău dar crede că booking a avut o eroare și că nu are liber”, a mai spus C.B..

Sunt și clienți ca mine care nu rezervă prin platforme, sună sau merg direct la particular, mi s-a întâmplat să trimit avans direct la proprietar, un alt turist a rezervat pe booking aceeași camera în aceeași perioada, am fost contactată de proprietar că a primit avans și am camera rezervată, turistul celălalt a fost anunțat de proprietar, respectiv de booking că nu este valabilă rezervarea lui! A fost chestie de 1 zi distanță între o rezervare și altă, dar eu plătise deja când s-a observat dublarea! Eu nu am încredere în intermediari, că țin aia cont că am rezervat eu într-un site, sun la telefon, și nu mă duc cu copilul de mână, câine surd la vânătoare!”, a scris un membru al grupului de pe Facebook.

Da, și mie mi s-a întâmplat, tot la Cluj. Făcusem rezervarea pentru perioada Untoldului iar când am ajuns în Cluj, proprietara mi-a zis ca a dat camera altcuiva care a plătit prețul dublu fata de cât stabilisem cu ea, inițial!”, a relatat o altă persoană.


Comentarii Facebook