Vineri 30 Septembrie

Cât costă un sejur pe litoralul românesc. Mamaia e la preț de insulă exotică


Pachetele turistice pe litoralul românesc au început să se vândă mai bine.

Deși anii trecuți au infirmat acest lucru, acum operatorii şi specialiştii din turism spun că litoralul românesc este mai bine pregătit pentru a îşi întâmpina turiştii.

În ultimul an pe litoralul românesc s-a văzut o dezvoltare puternică a zonei de baleno şi spa, în special în Eforie Nord. Sudul litoralul îşi schimbă şi el faţa în bine cu investiţii de peste 250 de milioane de euro. Sezonul începe cu 6 plaje blue flag (3 în Mamaia, 2 în Eforie şi 1 în Olimp) şi spre deosebire de anul trecut se dau în folosinţă şi extinderile de plaje, ceea ce va creşte categoric confortul turiştilor. Toate sunt semnale bune, care ne dau încredere că sezonul 2022 va depăşi rezultatele de anul trecut”, a declarat Adrian Voican, preşedintele unui touroperator

Cele mai cerute destinaţii litorale în acest an sunt Mamaia, unde în sezonul 2022 preţurile unui sejur de 5 nopţi la 4 stele variază între 5.700 lei (demipensiune) şi 13.500 lei (pensiune completă), Eforie Nord, cu un preţ pe sejur de 5 zile la 3 stele de 2.760 lei (pensiune completă) şi Venus, cu un preţ pe sejur de 5 nopţi la 2 stele de 640 lei.

Comentarii Facebook