Cât costă un mic și o bere pe litoralul românesc. Un șezlong costă pe zi cât unul nou de la magazin


Prețurile au ”sărit în aer” pe litoralul românesc, iar mâncarea s-a scumpit și se va scumpi în continuare. 

Cât costă mâncarea și cazarea în Mamaia

La autoservire, în Mamaia, ușor poți ajunge să achiți 50 de lei pe o masă, dacă ceri și desert și o băutura.

O bere la draft costă între 15 și 17 lei, un mic costă 7 lei, iar cea mai ieftină shaorma este 22 de lei.

Șezlongurile pot ajunge și la 100 și chiar 150 de lei baldachinul în zona de nord, din Mamaia.

Camera în hotelurile de 3 stele costă 320 de lei pe noapte, iar la 4 stele ajungem la 550 de lei pe noapte.

Cât costă mâncarea și cazarea în Eforie

În Eforie, prețurile sunt mai normale. O masă la autoservire este cel mult 35 de lei, berea la draft este 10-12 lei, iar o shaorna se cumpără și cu 17 lei.

În Eforie tarifele pleacă de la 100 de lei la 2 stele și ajung tot la 500 de lei la 4 stele. În schimb în Eforie exista multe hoteluri de 3 stele cu tarife accesibile între 150 și 220 spre exemplu.

Cât costă mâncarea și cazarea în Neptun

Cazarea la Neptun este între 120 de lei la un hotel de 2 stele și ajunge la 500 de lei, la 4 stele, cu demipensiune.

La o vacanță pe litoral, trebuie să calculați și carburantul, care are un preț cuprins între 800 și 1000 de lei dus - întors, în funcție de consum.

Sursa: Antena3.ro

Comentarii Facebook