Miercuri 24 Aprilie

Cât a plătit o familie din Cluj pentru 9 nopți de cazare în Dubai, la 3 stele - FOTO


O familie de clujeni a dezvăluit cât a plătit pentru cazare în extravagantul Dubai, unde pentru 9 nopți prețul este mai mic decât în majoritatea hotelurilor de trei stele din România. 

Clujeanca a ținut să dezvăluie informații despre excursia ei, sperând că așa va fi folositoare și altora. ”Noi nu suntem cu vacanțele scumpe. Citesc mult înainte, caut variante și încerc să nu arunc banii pe nimicuri. Mai bine stau mai multe zile la destinație, decât să iau un hotel scump, de exemplu. Așa ne-am propus să facem și acum”, a explicat Iza, pe pagina Amintiri din călătorie - blog de scos oamenii din casă.

Cei patru, doi adulți și doi copii, plătesc pe noapte 150 de lei, adică un total de 1.350 lei.

Cazarea pentru primele 9 nopți o avem la un hotel de 3 stele cu nota 8,5 pe booking, situat lângă stația de metrou Jaddaf. Parcarea e inclusă, piscina de pe acoperiș e faină, sala de sport la fel, iar mic dejun nu am luat, ca să nu stăm cu ochii pe ceas și să avem măcar pentru începuturile de zi senzația că suntem liberi de program. Deși planurile sunt, oarecum, făcute pe listele de pe care voi tăia una câte una atracțiile pe care vom reuși să le vedem și cu copiii. A, să revin la cazare – prețul cu toate taxele incluse a fost de vreo 150 de lei/noapte pentru o cameră family. Facem scurt niște cumpărături de la marketul de lângă hotel (sucuri, dulciuri, ceaiuri, lapte de cămilă și alte chestii de care la noi nu găsim), lăsăm și aici vreo 200 de dirhami și gata, asta a fost prima zi de Dubai în familie”, a mai spus românca.

Cât costă mâncarea în Dubai

Că tot am fost întrebați pe unde mâncăm - acum am venit la restaurantul indian unde am mâncat și ieri. 

La câțiva pași de stația de Abra și de intrarea în Bazarul Mina, cu un meniu lung și prețuri bune. E prima dată când revenim să mâncam în același loc, dar ne era foame și era mai comod așa, decât să căutam în altă parte. Un fresh de Mango e 12 lei, la fel cât e unul de ananas, căpșuni, kiwi sau pepene. Ceaiul karak e 1 Dirham si ieri, cu 4 feluri de mâncare (biriyani cu vita, miel sau pește) am plătit 92 de dirhami. Un pic peste o sută de lei, deci. Locul nu e arătos (ba chiar am zis ieri că nu-mi doresc să văd bucătăria!) dar mâncarea a fost atâta de bună și angajații atât de amabili, încât am zis că venim și azi - deși nu avem parte de priveliște.

Update: azi a fost 148 de dirhami (185 lei) dar cred că ne rostogolim până la mașina…”, a mai spus turista, fericită.

Comentarii Facebook