Băile sărate Durgău Turda, închise în plină vară: ”Lasă domnule deschis, liber… Alooooo, e vară afară” - FOTO


Lacul sărat de la Durgău, de lângă Salina Turda, este închis pentru că administrația locală nu găsește personal. 

Mai oameni buni am bătut aceste zone din fragedă copilărie. Am amintiri frumoase. Nu erau restricții și era plin de oameni din oraș, din împrejurimi, din străinătate… Toți beneficiau de apele sărate din Durgău, de nămol. Erau 5 lacuri pline de voioșie și picior de om uneori și lacul 6, acum pustiu cică: ”Închis din lipsă de personal!”.

Lasă domnule deschis, liber… oameni nu au nevoie de personal și așa servirea lasă de dorit și totul scump… Alooooo, e vară afară… Nu vreți să vedeți cetățenii mulțumiți sa fiți pomeniți de bine ? 

Vai de capul și de zilele noastre suntem nevoiți sa plecăm în altă părți cu așa  bogații în zona”, a relatat un om din Turda.

Deși vara bătea la ușă, cei de la Ștrand Durgău Salina Turda căutau angajați abia la mijlocul lunii mai. Nu au găsit, așa că ștrandul este închis. 

Dacă ești și tu în căutarea unui job pe perioada verii, și te potrivești pe postul de: vânzător, lucrător în bucătărie, debarasator, femeie de serviciu și casier”, suna anunțul celor de la ștrandul administrat de Salina Turda, societate din subordinea Primăriei Turda.

Pe vremuri, lacul era folosit de oameni la liber, fără bilete de acces, dar acum a fost modernizat și toți sunt puși la plată. Fiind un bazin cu apă sărată, aceta nu are nevoie de nicio îngrijire. Este destul un om care să stea de pază, în rest putând funcționa fără probleme. 

Comentarii Facebook