Alt Aquapark se deschide în Ardeal! Baile 1 Mai revin la viață mai frumoase ca pe vremuri. Clujul bate pasul pe loc


Iubitorii de vacanțe și băi vor avea din vară o nouă destinație de distracție, în Bihor. Ca un făcut, toate investițiile ocolesc capitala Ardealului, Cluj-Napoca. 

Lângă Felix își va deschide porțile Aquaparkul Venus, un complex modern creat pe stabilimentul ștrandului cu același nume.

Un complex modern, capabil să primească aproape 2.000 de vizitatori simultan, cu toate facilitățile pentru o zi perfectă de relaxare, este oferta pe care ștrandul Venus din stațiunea 1 Mai (jud. Bihor) o pregătește pentru această vară turiștilor din România. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deținut de Transilvania Investments, în calitate de acționar majoritar al Turism Felix S.A., administratorul ștrandului”, spun administratorii.

Vegetația existentă a fost păstrată, așa că aquaparkul întins pe o suprafață de 4,3 hectare va avea 7 bazine pentru adulți, inclusiv cu platformă de sărituri, și două bazine pentru copii, care vor avea și tobogane. De asemenea, Venus va avea restaurante, terenuri de sport și locuri de relaxare, inclusiv jacuzzi și masaj acvatic. Așadar, turiștii vor putea beneficia din plin de apa termală specifică zonei.

Până în prezent Băile Felix au fost punctul principal de atracție, dar de la deschiderea aquaparkului din 1 Mai turiștii mai au o alternativă.

Clujenii nu au ce face în cazul în care vor să facă o baie și trebuie să bată drumul până în Bihor sau în județele învecinate la Băile Figa sau la Băile Sărate, de la Ocna Mureș.

Clujul nu se mișcă în acest sector. Emil Boc promite acum că va fi finalizat un nou studiu de fezabilitate pentru un Aquapark în Grigorescu, pe locația ștrandului Sun, dar puțini mai cred în astfel de promisiuni. În plus, chiar dacă s-ar face, va fi deja insuficient pentru necesitățile locale. 

Comentarii Facebook