VIDEO - Un taximetrist a vandalizat un magazin de băuturi alcoolice, din senin. Personalul magazinului nu își explică incidentul


Un taximetrist bistriţean a vandalizat miercuri, 1 februarie, un magazin de băuturi alcoolice din municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud. Mai multe camere de supraveghere au surprins totul.

Inițial, și-a vărsat nervii pe obiectele aflate pe tejghea pe care le-a aruncat pe jos. Apoi s-a oprit la raftul cu alcool, unde a spart câteva sticle. Speriate, vânzătoarele au cerut ajutorul serviciului de pază şi au alertat poliţia. Oamenii legii l-au încătuşat, iar apoi l-au testat pentru consum de alcool şi droguri. Rezultatul a ieşit negativ, notează bistriteanul.ro.

Bărbatul a fost internat apoi la secția de psihiatrie. Paguba pe care a făcut-o în magazin se ridică la câteva zeci de mii de  lei. 

Personalul magazinului nu-și explică ce s-a întâmplat. Taximetristul venea des la magazin pentru a face cumpărături. În ultima perioadă, conform mărturiilor vânzătoarelor, acesta părea mai abătut și chiar slăbise, însă nimic nu putea duce cu gândul la scenele petrecute aseară.



Comentarii Facebook