O capelă a luat foc la Sibiu! Pompierii au evacuat sicriile


Pompierii din Sibiu au fost chemați să intervină după ce un incendiu a izbucnit la o capelă mortuară. În aceasta ar fi pătruns fumul de la incendiul cauzat de un scurtcircuit electric.

Un incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, la o capelă din orașul Sibiu, în care se aflau aproximativ 14 persoane care au participat la priveghi. Aceasta însă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce sicriele au fost mutate în biserică. Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum la nivelul podului și în cele trei compartimente ale capelei. În urma incendiului a ars grinda de susținere pe o suprafață de aproximativ un metru pătrat.

Incendiul se manifestă la coșul de fum, cu degajări de fum. La acest moment se acționează la evacuarea persoanelor decedate depuse la capelă. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU în timpul intervenţiei.

Potrivit autorităților competente, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu electric neizolat corespunzător, informează Mediafax.

La incendiu au fost trimise două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD.

Comentarii Facebook