VIDEO. Un ardelean a spart geamul unui tramvai cu un ciocan de siguranță, pentru că îi era cald. A spus că își face singur aer condiționat


Situație inedită în Oradea! Un bărbat a spart geamul unui tramvai, cu un ciocan de siguranţă, pentru că îi era cald, iar vatmanul l-a anunţat că ventilaţia era deja pornită.

Totul s-a întâmplat, ieri, 2 mai 2023, în jurul orei 15.00, într-un tramvai din Oradea, în zona străzilor Decebal şi Vladimirescu. Potrivit unor surse bihon.ro, înainte de a sparge geamul, bărbatul i-a cerut vatmanului să pornească aerul condiţionat, iar acesta din urmă l-a anunţat că ventilaţia era deja pornită.

În acel moment, călătorul a spus că îşi va face singur aer condiţionat, apoi a luat un ciocan de siguranţă şi a spart unul dintre geamurile tramvaiului. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere, iar reprezentanţii Oradea Transport Local (OTL) au publicat clipul video pe Facebook.

Dragi orădeni, vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea acestui cetățean care azi în jurul orei 15, pe Bulevardul Decebal a vandalizat tramvaiul cu care se deplasa. Vă mulțumim pentru sprijin", se arată în mesajul OTL postat pe Facebook.

Comentarii Facebook