Miercuri 24 Aprilie

VIDEO - Atac violent pe o stradă din Târgu Mureș: O tânără, lovită cu bestialitate de doi indivizi


Clipe de groază petrecute în plină stradă, la Târgu Mureș. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare marți, 10 ianuarie. Incidentul a avut loc pe o stradă din zona centrală a municipiului, în jurul orei 20:30, într-o zonă întunecată. 

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă o tânără care merge pe trotuar. Ajunsă în dreptul unui autoturism, tânăra este lovită violent cu pumnul de un tip care mergea în spatele ei, practic urmărind-o. 

Lovită puternic de doi indivizi 

Lovitura este atât de puternică, încât femeia se prăbușește la pământ. După câteva secunde apare o altă tânără, care o atacă cu bestialitate pe fata căzută la pământ și o lovește puternic, de mai multe ori, cu picioarele, după care cei doi pleacă în grabă.

Atacatorii sunt căutați de polițiști

În urma imaginilor video apărute în spațiul public din care rezultă că, pe o stradă din Târgu Mureș, asupra unei femei sunt exercitate acte de violență, de către două persoane, facem următoarele precizări: Polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și efectuează activități de cercetare penală, în vederea identificării persoanelor și luării măsurilor care se impun”, au declarat reprezentanții IPJ Mureș, notează ZiDeZi

Comentarii Facebook