Marti 26 Septembrie

Un tânăr de 17 ani a găsit pe stradă 3.000 de euro, în drum spre şcoală, și i-a dus direct la Poliţie: „Spirit civic desăvârșit”


Un adolescent din Zalău a găsit pe stradă peste 3.000 de euro şi un card bancar. Tânărul nu a ezitat nicio secundă și a mers la poliţie pentru a le preda. 

În aceeaşi zi, bunurile au fost restituite proprietarului, însă acesta nici nu ştia că pierduse banii.

La data de 9 noiembrie, la Poliţia Municipiului Zalău s-a prezentat un tânăr de 17 ani, din Zalău, care a predat suma de 3.350 de euro şi un card. Tânărul le-a declarat colegilor noştri că a găsit banii împrăştiaţi pe jos, pe strada Armoniei, din municipiul Zalău, în timp ce mergea spre şcoală", potrivit unui comunicat de presă al IPJ Sălaj, citat de Antena 3.

În urma verificărilor, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul banilor, un bărbat de 52 de ani, din Zalău, care a spus că nici nu sesizase că îşi pierduse banii din buzunar. 

Suma de bani şi cadrul i-au fost restituite bărbatului, iar poliţiştii l-au felicitat pe tânărul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit", se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Comentarii Facebook