Un bărbat din Bihor, amendat în timp ce era în comă la spital, pentru că ar fi aruncat gunoi pe o stradă


Caz ieșit din comun în municipiul Beiuș, județul Bihor. Un bărbat aflat în comă, pe un pat de spital, a fost amendat de Poliţia Locală. Acest lucru reiese clar din procesul verbal de constatare a contravenţiei.

Motivul pentru care bărbatul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei a fost că ar fi aruncat deșeuri menajere reciclabile pe stradă. Totul s-ar fi petrecut în urmă cu aproape o lună. Ce este însă de neînțeles, spune prietenul bărbatului, este modul în care a fost întocmit procesul-verbal de constatare a contravenției, scrie Antena 3 CNN.

La fel, nu se ştie nici cum s-ar fi întâlnit polițistul local cu omul contravenient, în condițiile în care acesta din urmă nu avea cum să umble pe stradă. Bărbatul se afla în acel moment pe un pat de spital, în comă chiar cu zile bune înainte. Totul s-a întâmplat după ce a căzut de pe o scară în timpul serviciului și s-a izbit cu capul de asfalt.

Ba mai mult, între timp a avut loc şi o tragedie, pentru că cel amendat a decedat. Așa că, enervat la culme de eroare flagrantă a agentului de poliție locală care i-a trimis amenda o lună mai târziu, prietenul celui decedat îi propune agentului de la locală să treacă procesul verbal pe numele moștenitorului. Sau, spune acesta ironic, „să-i trimită o fițuică la cimitir", notează sursa citată. 


Comentarii Facebook