Un șofer cu BMW a rămas înzăpezit pe Transalpina, ignorând toate interdicțiile și vremea. Amenda a fost uriașă - VIDEO


Un şofer din Bucureşti a rămas pieton și are de achitat o amendă mare, după ce, duminică, a intrat cu autoturismul pe Transalpina, drum închis circulaţiei din cauza zăpezii.

Șoferul a rămas blocat și a fost nevoie de intervenția drumarilor, el fiind scos de pe drum cu ajutorul unui utilaj de deszăpezire.

Şoferul, în vârstă de 39 de ani, bucureştean, a fost identificat pe DN 67 C - Transalpina de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci.

El a încercat să coboare din stațiunea Rânca, dar a rămas blocat în nămeți cu mașina, un BMW alb.

Date fiind condiţiile meteorologice nefavorabile, bărbatul nu a putut ajunge la destinaţia dorită, fiind transportat cu o autoutilitară destinată deszăpezirii, înapoi în staţiune”, anunţă Poliţia judeţeană Gorj.

DRDP Craiova a publicat imagini în care drumarii îl certau pe bărbat pentru că nu a respectat legislația, acuzându-l că își pun viața în pericol din cauza lui.

Poliţiştii au întocmit proces-verbal de constatare a contravenţiei, în cuantum de 1.160 de lei, iar şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile.
Poliţia face apel la şoferi să respecte regulile de circulaţie, subliniind că există situaţie în care ignorarea acestora pune în pericol vieţile lor şi a celor din jur.

Comentarii Facebook