Duminica 28 Aprilie

Clujean, prins în timp ce încerca să vândă substanțe interzise în Oradea. Polițiștii au găsit jumătate de kilogram ascuns într-o jucărie - VIDEO



Un bărbat în vârstă de 33 ani din Cluj Napoca a fost arestat preventiv, joi, la Oradea, după ce a fost prins în flagrant de poliţiştii şi procurorii antidrog în timp ce încerca să vândă droguri. 

Acesta a fost depistat în flagrant delict, în momentul în care comercializa cantitatea de 514 grame de substanță psihoactivă (2-MMC) disimulată într-o jucărie, pentru suma de 25.000 de lei.

Anchetatorii au mai descoperit în mașina bărbatului 340 grame de 2-MMC (substanță psihoactivă), un gram 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, un drog de mare risc și 700 de euro.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul aceleiași zile, bărbatul ar fi introdus în țară cantitățile de substanță psihoactivă și drog de mare risc pe care ar fi intenționat să le comercializeze în județul Cluj”, a transmis și Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.

În cursul zilei de 21 decembrie, clujeanul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.


Comentarii Facebook