Ce cadou misterios a primit milionarul Călin Donca în timp ce era în arest, de la o persoană complet necunoscută


Milionarul Călin Donca a stat trei luni în arest preventiv, fiind acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței la capital.

El a dezvăluit, abia după ce a ieșit, că a primit când era după gratii un pachet în care se aflau o scrisoare, o biblie, dar și o cutie de bomboane din Moldova. Afaceristul a oprit dulciurile pentru a le mânca alături de copiii săi, fiind profund impresionat de gest.

Această pungă de bomboane de la Moldova din partea unei persoane care s-a gândit la mine în timp ce eram arestat, e una dintre urmăritoarele soției mele. A făcut un gest foarte frumos, mi-a trimis o biblie cu dedicație pe ea, o scrisoare cu câteva gânduri și pur si simplu a fost singurul pachet din multitudinea de prieteni și de prietenași de tot felul de iubitori de mine.

A fost un străin cel care a trimis un pachet la mine în arest. În pachet a fost o cutie de ceaiuri, această pungă de bomboane de la Moldova și mai erau câteva lucrușoare acolo, așadar am zis că vreau să o deschid cu copiii că să gustăm bomboanele. Am zis că vreau să le mănânc în libertate”, a declarat Călin Donca, pe contul lui personal de Instagram.

Călin Donca a fost eliberat recent și s-a reîntâlnit cu soția și cei cinci copii.

”A fost cea mai puternică perioadă de îmbogățire personală. În primul rând, vreau să mulțumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma, și copiii și absolut tot.

Cea mai grea a fost despărțirea de familie. Știți cum este când sunteți în situații de genul acesta simțiți ce contează cu adevărat, iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale, copiii fără de care nu puteam să stau, să dorm seara, soția cu care sunt de 15 ani în relație”, a spus Călin Donca, într-un videoclip postat pe Instagram.

Comentarii Facebook