Un sejur de Revelion în Poiana Brașov, mai scump decât unul în Dubai. Preţurile au luat-o razna


Crăciunul și Revelionul se apropie cu pași repezi, iar românii caută cazare pentru câteva nopți în această perioadă. Poiana Brașov este cea mai scumpă, dar și cea mai căutată stațiune când vine vorba de sezonul rece. Deși este un important centru turistic, prețurile pentru organizarea unei petreceri aici devin tot mai puțin accesibile. Turiștii trebuie să scoată din buzunare sume colosale de bani pentru a sărbători trecerea dintre ani în Valea Prahovei. Mai mari chiar și decât un concediu în Dubai.

La Poiana Brașov, ofertele puse la bătaie de către proprietarii din domeniul HoReCa sunt uluitoare. Doar pentru câteva nopți de cazare de Revelion, românii vor avea de achitat prețuri duble față de anii trecuți, potrivit unei analize realizate de cancan.ro. În mod cert, mulți turiști nu își vor permite să meargă aici la final de an.

Costurile diferă, bineînțeles, în funcție de facilitățile de care dispun clienții. În general, pentru câteva nopți de cazare la hotelurile din Poiana Brașov, turiștii trebuie să plătească între suma de 7.080 lei și 15.306,1 lei. Aceste prețuri sunt doar pentru patru nopți de cazare și oferă tot ceea ce se află mai sus, însă prețurile sunt mai ridicate decât cele de la hotelurile din Dubai.

Poiana Brașov, mai scumpă ca Dubai. Cât costă cazarea aici de Revelion

După cum am spus deja, prețurile pentru patru nopți de cazare, de Anul Nou, în Poiana Brașov variază între 7.080 și 15.306,1 lei. O ofertă pentru doi adulți și doi copii la un hotel de trei stele (patru nopți de cazare) costă minimum 7.080 de lei. Bineînțeles, costurile pot fi și mai mari.

Între timp, șapte nopți de cazare în Dubai, cu costurile pentru biletele de avion incluse în preț, la un hotel de trei stele costă aproximativ 3.100 de lei pentru o persoană. Același pachet, la un hotel de patru stele, costă circa 4.400 de lei pe persoană.

Comentarii Facebook