Un poliţist din Alba şi soţia sa, condamnaţi la închisoare, după ce au umilit-o împreună pe amanta bărbatului


Caz halucinant în județul Alba! Un poliţist retras între timp din sistem, dar şi soţia sa, au fost condamnaţi la închisoare, după ce au umilit-o împreună pe amanta bărbatului.

Coșmarul a început în primele luni ale anului 2020, atunci când poliţistul, ajutor de şef de post în comuna Vadu Moţilor din judeţul Alba, a început o relaţie cu o altă femeie. După ce aventura s-a încheiat, amanta a căutat-o pe soţia poliţistului şi i-a povestit totul. Soţia înşelată şi-a iertat soţul, iar ulterior au pus la cale un plan pentru a se răzbuna pe amantă.

Cei doi au reuşit să obţină acces la două numere de telefon ale amantei şi i-au accesat conturile de Facebook, WhatsApp sau TikTok. Accesul la cele două numere de telefon ale femeii a fost posibil după ce o altă persoană a mers la firma de telefonie mobilă şi a cerut trecerea numerelor pe abonament. Astfel, poliţistul şi soţia sau au început să trimită poze indecente rudelor şi prietenilor amantei.

În aceeaşi perioadă, după ce a preluat în mod fraudulos numerele de telefon, primul număr fiind asociat contului Facebook denumit, a resetat şi modificat parola de acces cu ajutorul SMS-ului primit şi a restricţionat victimei accesul la contul personal Facebook, precum şi la toate datele informatice asociate acestor numere de telefon (ex. voce, SMS, date mobile, etc)”, se precizează în hotărârea instanței de judecată, potrivit Adevarul.ro.

Victima a depus o plângere la Poliţie, iar ancheta a condus la poliţistul cu care a avut o relaţie, dar şi la soţia acestuia

Trimişi în judecată pentru instigare la fals în declaraţii şi acces ilegal la un sistem informatic, cei doi au fost condamnaţi definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia pe 17 ianuarie 2023.

Drept urmare, poliţistul, în prezent pensionat, a fost condamnat la 2 ani şi 7 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce soţia sa a primit 2 ani de închisoare, tot cu suspendare. Împreună, cei doi au fost obligaţi să îi achite fostei amante suma de 1.000 de euro drept daune morale, dar şi să presteze muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile.

Comentarii Facebook