FOTO - La 93 de ani, al doilea om care a călcat pe Lună, s-a căsătorit cu o ardeleancă mai tânără cu 30 de ani


La 11 ani de la moartea regretatului astronaut Neil Armstrong, prim apersoană care a pășit pe suprafața Lunii, al doilea astronaut care a păşit pe Lună continuă să-şi trăiască viaţa la maxim. La venerabila vârstă de 93 ani, s-a căsătorit cu o ardeleancă în vârstă de 63 ani.

Al doilea bărbat care a păşit pe Lună în cadrul misiunii Apollo 11 s-a recăsătorit din nou, pentru a patra oară! Edwin „Buz” Aldrin, în vârstă de 93 ani, a anunţat că s-a căsătorit cu iubita lui, românca Anca Faur, în vârstă de 63 ani.

aldrin 1.PNG

La cea de-a 93-a aniversare şi în ziua în care qm fost onorat de ‘Living Legends of Aviation’, sunt încântat să anunţ că eu şi dragostea mea de multă vreme, Dr. Anca Faur, ne-am căsătorit. Am fost uniţi în sfânta căsătorie într-o mică ceremonie privată în Los Angeles şi suntem la fel de entuziasmaţi ca nişte adolescenţi”, a transmis Aldrin pe Twitter

Aldrin a fost de trei ori în spaţiu în timpul carierei sale şi a fost pilotul Modulului Lunar Eagle pentru misiunea Apollo 11 din 1969. A păşit pe suprafaţa lunii la 19 minute după Neil Armstrong, pe 20 iulie 1969. Dintre cei trei astronauţi aflaţi în misiunea Apollo 11, el este singurul care mai este în viaţă. A petrecut un total de 12 zile în spaţiu înainte de a se retrage în 1971. 

aldrin 2.PNG

Anca Faur s-a năcut la Deva, în România, şi ar fi cu 30 de ani mai tânără. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani. Faur a absolvit în 1983 Facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii din Timişoara. În 1996 a obținut titlul de doctor în chimie la Universitatea din Pittsburgh.  

aldrin 4.PNG

Dr. Faur lucrează în prezent ca vicepreşedinte executiv al Buzz Aldrin Ventures LLC din 2019, transmite Daily Mail.


Comentarii Facebook