Duminica 28 Aprilie

Un om de afaceri a ajuns în condiții grave la spital după ce a fost atacat de hoții care au intrat peste el în casă. Infractorii au plecat cu bunuri de lux


Un bărbat a fost bătut cu bestialitate de un grup de hoți, în Sibiu. 

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, atunci când trei indivizi, care purtau cagule, au intrat în vila bărbatului pentru a-l jefui. Fiica şi iubita lui se aflau şi ele în casă. 

Bărbatul a fost bătut de cei trei, iar fiica acestuia a fost amenințată cu pistolul și bruscată de infractori. 

„Din coroborarea mijloacelor de probă administrate până la acest moment procesual rezultă că la data de în data de 6.11.2023, în jurul orei 2,30, trei persoane de sex masculin purtând cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din municipiul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri. Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare. Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare”, a precizat prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Imediat după furt, indivizii au ieșit din casă pe unde au intrat și s-au făcut nevăzuți. Fiica bărbatului a rămas înlemnită când a văzut în ce stare se afla tatăl ei. În același timp, concubina, ascunsă într-un dulap la etajul locuinței, a sunat la 112.

La sosirea echipajelor de salvare, s-a constatat că bărbatul se afla în stare extrem de gravă, find în stop-cardio respirator, informează oradesibiu.ro.

Bărbatul a fost resuscitat și transportat la spital, fiind în momentul de față intubat, ventilat mecanic și în stare critică.


Comentarii Facebook