Duminica 28 Aprilie

Omul de afaceri atacat de hoți în propria casă, a murit la spital. Autorii jafului sunt încă în libertate


Adrian Kreiner, omul de afaceri în vârstă de 50 de ani, care a fost tâlhărit și bătut crunt în vila sa din Sibiu de trei indivizi necunoscuți a murit, marți seara, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. 

„Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri (marți - n.r.). Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a transmis Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu. 

Bărbatul de 50 de ani era în stare gravă, în comă, după ce a fost lovit în mod repetat la nivelul capului, trunchiului şi membrelor. 

Decesul a fost confirmat și de logodnica bărbatului, care se afla și ea în locuință în noaptea atacului, informează oradesibiu.ro.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presă ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște. Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice”, a scris, pe rețelele de socializare, logodnica lui Adrian Kreiner.

Cei trei indivizi care l-au ucis sunt încă de negăsit, fiind căutați de polițiști. Aceștia vor fi cercetați pentru omor și tâlhărie.

Un om de afaceri a ajuns în condiții grave la spital după ce a fost atacat de hoții care au intrat peste el în casă. Infractorii au plecat cu bunuri de lux

Comentarii Facebook