Duminica 28 Aprilie

Medic apreciat din vestul țării s-a stins din viață. Cine era medicul Cristian-Eugen Popescu


Lumea medicală din vestul țării este în doliu, după ce medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc s-a atins din viață la 48 de ani. El lucra în Spitalul Municipal din Arad, dar colabora și cu mai multe clinici private.

Medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc era renumit pentru seriozitatea lui și niciodată nu întârzia la muncă sau la întâlniri. După ce colegii i-au anunțat absența, medicul a fost găsit fără suflare. Cristian-Eugen Popescu Blanc a făcut infarct, potrivit Special Arad.

Cristian-Eugen Popescu Blanc era medic la Spitalul Municipal, dar colabora și cu alte clinici private din oraș. Specializarea sa era chirurgie generală, dar, în ultimii ani, devenise rezident și pe urologie.

Colegii au doar cuvinte de laudă la adresa sa. De altfel, în urmă cu două zile, medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc chiar salvase viața unui pacient, în urma unei operații complexe care avusese loc.

Lumea medicală din vestul țării este în doliu, după ce medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc s-a atins din viață la 48 de ani. El lucra în Spitalul Municipal din Arad, dar colabora și cu mai multe clinici private.”, spune un coleg al medicului Cristian Popescu Blanc.

Rămâne o veșnică întrebare. De ce oamenii buni ne părăsesc atât, dar atât de devreme!?! Omul care îți zambea până în suflet! Omul și prietenul care a crezut în mine! Atâta sfaturi și încurajări spuse între 4 ochi au să rămână veșnic gravate în sufletul meu! Nu mai departe de ieri îmi dădeai curaj … astăzi… tăcere de mormânt! Drum lin către Dumnezeu, om drag mie!”, a scris unul dintre apropiații săi pe Facebook.

Comentarii Facebook