Un ardelean s-a dat drept femeie ca să păcălească bărbați pe internet. A primit 15.000 de euro ca să nu publice pozele trimise de un alt bărbat


Un bărbat din județul Satu Mare și-a creat un cont fals, de femeie, cu ajutorul căruia l-a pacălit pe un alt bărbat, tot din același județ, să îi trimită poze în ipostaze intime. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, i-a cerut mai apoi victimei sale suma de 15.000 de euro pentru a nu trimite pozele cunoscuților , însă când s-a văzut cu bani primiți a trimis oricum imaginile rudelor celui pe care l-a șantajat . Bărbatul a fost reținut de către polițiști, scrie Agerpres.

"În urma verificărilor efectuate, precum şi a măsurilor investigative întreprinse, poliţiştii au constatat faptul că, în perioada 2022-2023, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Moftinu Mare, şi-ar fi creat pe o reţea de socializare mai multe conturi sub o identitate falsă, folosind nume şi poze care ar putea fi atribuite doar unei persoane de sex feminin.

Ulterior, profitând de identitatea creată, persoana în cauză ar fi solicitat şi primit, de la un bărbat de 39 de ani, din Botiz, suma de 15.000 de euro, pentru a nu publica imagini care l-ar fi surprins pe acesta în ipostaze explicite sexual. Chiar şi în aceste condiţii, persoana bănuită ar fi transmis imaginile respective cunoscuţilor victimei", precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.


Comentarii Facebook