Duminica 28 Aprilie

Doliu în Ardeal! Un renumit medic cardiolog a murit chiar în curtea spitalului unde lucra, doctorul și-a făcut rezidențiatul la Institutul Inimii din Cluj


Doliu în lumea medicală! Un medic cardiolog renumit a murit chiar în curtea spitalului unde lucra. Gheorghe Ioan Scridon, colonel doctor în rezervă, medic primar cardiolog și fost comandant al unității, care ar fi făcut stop-cardiac chiar în curtea Spitalului Militar din Oradea.

Medicul avea probleme cu inima și, din păcate, colegii lui nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. În urmă cu patru ani, doctorul mai suferise un infarct. 

Dr. Gheorghe Ioan Scridon a fost absolvent al Facultății de Medicină Generală din București, luându-și rezidențiatul în cardiologie la Institutul Inimii din Cluj și în medicină internă la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila.   

A studiat management sanitar și sănătate publică, respectiv a dobândit competențe în ecografie generală, ecocardiografie și ecografie vasculară la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu" din Cluj Napoca, potrivit ebihoreanul.ro

Medicul a decedat în cursul după-amiezii de miercuri, în timp ce juca tenis pe terenul de sport din curtea unității. A făcut stop cardio-respirator, iar echipajul SMURD nu a reușit să îl salveze. 

Comentarii Facebook