Un ardelean a mers să se înscrie la examenul auto. A condus până acolo deși avea permisul suspendat și se afla sub influența substanțelor interzise


Un bărbat a condus din Dorolea până în Bistrița pentru a se înscrie la examenul auto pentru redobândirea permisului. Acesta a fost prins de autorități chiar în apropierea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. 

Mai mult, atunci când polițiștii au decis să-l testeze pe bărbat au constat că deși bărbatul nu consumase alcool, drug-testul indica prezența stupefiantelor, informează Bistrițeanul.ro.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are anulat dreptul de a conduce vehiculele pe drumurile publice din anul 2020. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind  negativ. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița.

Comentarii Facebook